ETIB l'Ami – Wassenaar Bel direct
070 5116738

Op 23 september 2018 kunt u zelf komen beleven wat een slim huis voor u kan betekenen. Op het parkeerterrein van Brasserie Buitenhuis in Valkenburg staat Elektrotechniek l’Ami BV speciaal voor u met een grote demo-truck.

Martijn l’Ami en zijn collega’s leggen u graag uit wat een slim huis voor u kan betekenen en met een rondleiding door de truck kunt u dit zelf ervaren. Samen met fabrikant Busch-Jaeger legt hij uit hoe wonen comfortabeler en toekomstgerichter kan. Denk bijvoorbeeld aan het bedienen van verlichting, verwarming en intercom op afstand of met uw mobiele telefoon. Maar ook veiligheidsmaatregelen als een alarmknop, verlichting op beweging en raambeveiliging.

Kom ook langs en beleef het zelf.

Op maandag 24 september is er een speciaal programma voor professionals uit de bouw. Architecten en aannemers zijn van harte welkom voor een speciale dag met uitleg over hoe een slimme woning toe te passen is in de tijd van nu.

Datum: zondag 23 september (voor consumenten) maandag 24 september (voor professionals)

Tijd 13.00-15.00 uur

Locatie: Brasserie Buitenhuis,

J. Pellenbargweg 2

2235 SP Valkenburg

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.